Røskaft Kjøkken Studio - Avd. Lade 2 - CROWN KITCHEN

Vi vil i løpet av januar åpne 2018 Trondheims mest spesielle og innovative kjøkkenbutikk! Beliggenheten er på Tronheims beste hjørne rett mot City Lade.

Røskaft kommer altså med sin fjerde butikk i Midt-Norge ganske snart!

Vi har valgt å samarbeide med Crown Imperial Kitchen som produseres i Canterbury i England. Crown Imperial er en familiedrevet bedrift med over 70 års erfaring i produksjon av Britiske kvalitetsmøbler. Crown er en av markedslederne innen kjøkkenproduksjon i England og omsetter for over 2 milliarder norske kroner. Crown har vært solgt i Norge i over 17 år, og Petter Røskaft og eieren av Crown Norge, Kjell Olsen, har vært gode venner i over 20 år. Da Røskaft skulle utvide sortimentet sitt ble Crown et naturlig valg. Vi måtte velge et kjøkken som utvider sortimentet vårt og som kan utfordre kundene våre når det gjelder innovasjon og design.

Crown tilbyr et omfattende sortiment av moderne og klassiske kjøkken. Deres grepsløse kjøkken har et fantastisk design som finnes i en mengde overflater. Alt fra de ultra matte overflatene til de super-glossy og glitrende. Kvaliteten er av ypperste merke og fargeutvalget er enormt. Å kunne tilby 5 forskjellige skrogfarger gir oss en enorm mulighet når vi skal designe ditt kjøkken. Skuffer og slitedeler er også av meget høy europeisk kvalitet. I tillegg til sine moderne serier så har også Crown det typiske og klassiske Engelske landkjøkkenet. Her finnes et stort utvalg og farger. In-frame kjøkken blir mer og mer solgt og her kommer vi med originalen. Her er det ramme rundt hver enkelt dør og en får et meget lekkert kjøkken. Fargeutvalget her er også meget variabelt og mulighetene til kombinasjoner mange. Soveroms møbler er noe Crown satser mye på noe som betyr at vi får enda større utvalg på møbler til ditt hjem. Kom innom og hent vår soveroms brosjyre og la deg inspirere!

Det er for oss en stor fordel å kunne tilby et engelsk kvalitetskjøkken som har vært på det Norske markedet i over 17 år. Det gir trygghet for oss som skal selge Crown kjøkken, men også for våre kunder da de kan være sikre på at kjøkkenet kommer trygt og helt frem. Velkommen inn til oss for å oppleve et kjøkken du aldri før har sett utstilt tidligere i Midt-Norge tidligere.

Kontakt oss

Kontaktinfo

Åpningstider

  • Hverdager: 09 - 17
  • Torsdag: 09 - 19
  • Fredag: 09 - 16
  • Lørdag: 10 - 15
  • Søndag: Stengt

Huseby Kjøkken
Møbelkjøkken
Miele
Siemens
AEG
Røros Hetta
Eide Stein
Falcon
Blanco
Nibu